Aténska ihla fotorecept

sunnywoman - bez fotkysunnywoman, 11. augusta 2011

jednoduché a chutné mäsko

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
2 lyžice
2 lyžice
2 ks
200 g
1
príloha:




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, posypeme korením a premiešame s olejom. Necháme 2 hodinky marinovať. (na obr. suroviny)

    Aténska ihla (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na ihlu napicháme striedavo mäso, cibuľu, slaninku a klobásku. Grilujeme alebo opekáme na rozpálenom oleji.

    Aténska ihla (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Servírujeme so zeleninovou oblohou a zemiakovou kašou.

    Aténska ihla (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

remcula
Dělávám něco hodně podobného. Ty špízy jsou super.
tatranka
Rada robievam špízy a všelijako experimentujem.Tvoj vyzerá chutne.
amazonka29
Mňamky,to robievam tiež,môj syn to miluje-akurát že ja si mäso len nakrájam na plátky,vyklepem,osolím,okorením-následne nakrájam na kocky,na špajdlu napichujem to iesté,čo ty a potom to dám na panvicu,prikryjem pokrievkou a dusím(občas pretočím)..pustí to šťavu a aj sa to krásne pripečie-a výsledná chuť tej cibule je grandiózna :o) Ale rozhodne vyskúšam aj tvoj recept a mäsko si namarinujem-ukladám do KK,ďakujem
lubinkaa
ahojte, zaujal ma tento recept ale namiesto opekania na panvici by som ich chcela piecť v rúre pod alobalom..:) skúsali ste aj takymto sposobom? ako dlho piect? a kto mate skúsenosti, ako je to lepsie? :) vopred dakujem za odpovede




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia