Pochúťka pre chlapov

zemo - fotkazemo, 12. októbra 2009

Chcem vám poradiť, ako so ženou vybabrať, keď nezaregistruje, že ste už doma a stále smrká pri TV Doma. Urobíte si do zásoby fantastickú Zobraziť celý popisChcem vám poradiť, ako so ženou vybabrať, keď nezaregistruje, že ste už doma a stále smrká pri TV Doma. Urobíte si do zásoby fantastickú papaničku. Môžete ju v zaváraninových fľašiach vtipne rozmiestniť a schovať tam, kam vás žena bez večere vyženie spať.

40
porcií
140 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
1 kg
1 kg
2 kg
10 ks




Postup

  1. 1

    Pomeliete 2 kg bravčovej pečienky a rovnaké množstvo zemiakov uvaríte v šupke, ošúpete a roztlačíte. Do toho zamiešate 1 kg nadrobno nakrájanej cibule, ktorú ste osmažili do zlata na vami potrebnom množstve masti. Pozor, šetrite ňou, lebo ostatné suroviny sú ťažké ako ruka baníka!

  2. 2

    Ďalej zomeliete a primiešate 1 kg oškvarkov, 10 surových vajec a 2 kg pomletej surovej slaniny na vyškvarenie.

  3. 3

    Dochutíte soľou a korením. Všetko riadne zamiešate. Dáte do pohárov, dobre zavriete a 40 minút sterilizujete v hrnci s vodou. Natierate na chlieb, využívate na dochutenie pečivových plniek do kuriatka a vlastne vôbec: Fantázii sa náhubky nekladú. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

majka36
zemo,teba mať doma.odovzdávam ťi rad zlatej varešky.
jarco
ja by som ho doma mať nechcel :-) ani túto pochúťku, odrazilo by sa to na mojom zdraví, keďže pevná vôľa nie je moja silná stránka :-)
zemo
Som rád, že hádžete aj pohľad späť.
Majka, ja ale zase neviem vysávať. Ono sa to v evolúcii musí takto vykompenzovať.
A ty jarco, v tomto recepte aj keď je množstvo hrozivé, ide o malé poháriky, detske, neškodné, kam papu dáš. Musia vydržať hoci celú zimu. Nemusíš to hneď zmastiť všetko naraz.
Z pohárika, ktorý si dáš otvorený do chladničky, si najprv špáradlom naberieš pre teba potrebné sústo a pomaly sa prepracuješ aj ku kávovej lyžičke tohto jedla. A potom si už za horami, už si náš.
Ešte počkaj, vnukol si mi myšlienku, idem sa pokúsiť zavariť slávičie pečienky so slaninou, oškavrkami a masťou z lúčnych kobyliek. Budem ich robiť do náprstkov na zašívanie ponožiek. Mám síce len štyri, ale to máš tak na mesiac. Potom zoženiem ďalšie náprstky :::)))
nielaik
K tomuto receptu by mala byť pridaná aj výstraha, podobná ako na cigaretách!
pečeň + slanina+ škvarky + vajcia, aj pri čítaní je mi už nanič.
zemo
Začínam mať podozrenie, že prezyvka a nielaik ste jedno telo, jedna duša. Tento recept totiž dávno zapadol prachom...P.S. Keby muž z UK, poťažmo žena z Hornej Maríkovečj skrývajúca sa pod prezyvkou nielaik chcela zrobiť niečo užitočné, tak začne myslieť rozumne...
P.S. A na rozdiel od podobných vrtákov, my všetci tento recept vychutnávame, a nežerieme na tony. Hop - a HOWGH!
pavas
Tak tomuto sa da povedat bomba na vymastenie bruska. Budem musiet odskusat a dam vediet
zemo
Ale pomaly, je to vodíkovka, čo ani Sacharov nevymyslel...
cistinka
Neje, nepije, len zo vzduchu žije...........Každý z nás je svojim spôsobom iný a preto každému z nás na iné lahôdky tečú sliny.....
ale na čo tečú sliny nielaikovi, to by aj mňa zaujímalo.....
zemo
čistinka, treba sa vyprdnúť na nielaika, je to zrúda. A dnes je nedeľa, máme zlato, aj sa trochu oteplilo, tak čo si kaziť deň? Pavas to vystihol presne.
veronika353
Já si myslím, že v malém množství, kromě muchomúrky zelené a p. nic neškodí.S tou zdravou výživou by se to nemělo moc přehánět,tělo potřebuje i tuky.Já se snažím používat kuřecí, morčecí i králičí maso,ale prase je prase.Mám doma 4 chlapy, takže i podle toho se odvíjí náš jídelní lístek.Ale musím potvrdit,že u nás jsou oblíbená i sladká jídla.Ale sem tam takové jitrničky nebo tlačenka nejsou k zahození!!!!
jezibabka1
joj to musí byť dobré, určite vyskúšam, lebo leto sa blíži a budem mať niečo extra na stanovačky
zemo
Milá veronika, milá jezibabka,
ja má doma štyri baby. Jedna je Tinka, tá jediná to je. Čiže sa tým ide odslopva zadrhnúť. Bojujeme spolu na život a na smrť pri každom otvorení pohárika so zaváranou pochúťkou pre chlapov.
Ostatné tri babulice mi závistlivo vravia, že bíglica zlúpe všetko, aj keby to z kameňa bolo, ale my s Tinkou vieme svoje, že?
Tina: Urob hav... Na kolenách ťa prosím, to je len pre internet. Ako dôkaz. Kam ideš! Necháš ten hrniec! Len štek ako súhlas!
P.S. Zaštekala. Keď som jej bral hrniec s gulášom...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia