Gnocchi s mäsovo-zeleninovou omáčkou

morkapredatorka - fotkamorkapredatorka, 11. marca 2011

Tento recept som zas jedla prvý krát už dávno.. nepamätám si , len som si spomenula na tú chuť a nejako som tam dala Zobraziť celý popisTento recept som zas jedla prvý krát už dávno.. nepamätám si , len som si spomenula na tú chuť a nejako som tam dala všetko čo sa mi tam hodilo a celkom sa to podobá pôvodnému receptu, málokedy to varím už lebo mám náladu stále vymýšlať niečo nové ale je to uplne super :) hodia sa k tomu najviac gnocchi :) aj domáce ale dobré sú aj tie kupované.. tu dám recept teda len na tú omáčku, ..

20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

 alebo morčacie
1 ks
1 ks,konzervovaná
2 dl
k alebo bazalkové pesto
1-2 ks
1 ks
 stredná
 malá




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľku, pridáme na slížiky nakrájané mäso, osolíme, okoreníme a necháme dusiť až do zmäknutia.

  2. 2

    Keď mäso zmäkne, pridáme nakrájaný pór, cukinu a na plátky nakrájané šampiňóny. Necháme dusiť. Keď sa aj zelenina udusí pridáme fazuľu a podlejeme vínom. Potom pridáme pretlak a syr (ten syr tam ale byť nemusí) , necháme to povariť a podľa potreby tam ešte dáme víno (podľa mňa tomu robí uplne super arómu),podľa potreby dochutíme korením, soľou a nakoniec pred podávaním pridáme nasekanú bazalku a už potom nevaríme aby si zachovala chuť :)

  3. 3

    podávať by sa to asi malo s gnocchami ... môže sa to jesť aj s ryžou alebo s cestovinami :) ak je náhodou omáčka riedka tak ju zahustíme zápražkou.... inač veľmi sa ospravedlnujem jak to vyzerá na tej fotke ale ked pre seba varím tak si moc nedavam zaležať na servírovaní :D

Diskusia k receptu

alenabaliga
Tak ti poviem, lepsie by to vyzerat ani nemohlo, a urcite to aj perfektne chuti. Zboznujem vsetko co obsahuje fazulu
morkapredatorka
skuste.. je to perfektne :) a pritom uplne jednoduche.. ;) ... no myslím že by sa to dalo aj krajšie naservírovať :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia