Teľacia polievka s paradajkami a paprikou

redakcia - fotkaredakcia, 7. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
200 ml
2 ks
1 PL
2 ks
40 g
1 ks
1 KL




Postup

  1. 1

    Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a umyté mäso nakrájané na malé kúsky. Všetko spolu opražíme, podlejeme a krátko podusíme.

  2. 2

    Pridáme paradajkový pretlak a paradajky – olúpané a nakrájané na rezance, zbavené jadrovníkov a zaliate vodou uvaríme domäkka.

  3. 3

    Nakoniec podľa chuti osolíme a rozriedime mliekom. Polievku môžeme dochutiť šťavou z citróna.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia