Sánky deda Mráza

hubarka35 - fotkahubarka35, 29. októbra 2010

Tento recept mám z jednej knižočky detskej,priznám sa nerobila som to ešte,no k mikulášu každému doma upečiem jedny sánkyVianočný čas všetkých súri,sviatky chystat,vyhriat rúry.Miesit Zobraziť celý popisTento recept mám z jednej knižočky detskej,priznám sa nerobila som to ešte,no k mikulášu každému doma upečiem jedny sánkyVianočný čas všetkých súri,sviatky chystat,vyhriat rúry.Miesit cestá voňavé,na zákusky ku káve.Bude dobrôt pre hosti,nech sa každý pohosti. na začiatok treba 1 upečené cesto z rovnakého dielu masla,múky,cukru a vajec.

6
porcií
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

75g
50g
15g
2  polievkové lyž.
 ,lizadlá-na jedny sane 2ks.
 rôzne




Postup

  1. 1

    Upečieme si piškotové cesto,okraje koláča obrež tak,aby bol rovnomerný obdlžnik.2/3 z hornej strany odrež po dlžke,aby vznikol tvar sánok.

  2. 2

    Priprav si polevu natri na sánky a skôr,než stuhne,prilep z oboch strán cukrové tyčinky-lizadlá ako sanice.Sánky ozdob podla vlastnej fantázie cukrikmi a farebnými želé.

Diskusia k receptu

evanaaa
Dobré sánky na papanie, aj básnička na čítanie.Sánkovať sa na nich nedá, pretože sa rýchlo zjedia. Piškót, k tomu paličky, to zje veľký, maličký.
malinka711
zišla by sa fotka ..... neviem si to celkom dobre predstaviť ...... škoda ... lebo nápad to môže byť skvelý .... ale podla tohto návodu sa mi to asi nepodarí ..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia