Cviklový elixír na odľahčenie (fotorecept)

Autor receptu: marijanka712

Tento nápoj som zámerne zaradila teraz po týchto hodách sa každému zíde trocha ten traviaci trakt odľahčiť zbaviť sa nadbytočných škodlivých látok v tele a celkove ten organizmus povzbudiť do nového roku , vyčistiť a uvolniť.Nevyžaduje si dlhú prípravu a hlavne da sa urobiť na dva dni .Čo je dôležité ked to má zabrať, musíte to piť aspon 1 mesiac ja som už po týždni cítila uľavu , odpuchli mi ruky, upravila sa stolica a čo je hlavne je to podpora ciev a srdcovocievneho systému.

Suroviny

Postup

  1. cviklu surovú , jablko očistiť a pokrájať na drobné kusky a dať do mixera , vyžmýkať šťavu s pol citrona a cca 300 ml vody rozmixovať a potom pridať zbytok vody a ešte premixovať. Poznámka:- ked je jablko zdravé aj šupka zvyknem umyť aj so šupkou pokrájať, ešte tým ktorým to nebude chutiť môžu pridať zo začiatku jednu čajovú lyžičku medu a postupne z nej upustiť táto dávka mi vystačuje na dva dni pre dvoch .
  2. doplniť vodou ja dávam vodu z Brity , alebo studenú prevarenú vodu.
  3. Piť na lačno 2-3 dcl denne ja pijem aj viac mne to chutí, zo začiatku som to chcela precediť , ale ani najhustešom sitku nič neostalo tak sa to rozmixuje. Prajem Vám , aby sa vám po tomto nápoji tak odlahčilo ako mne. Som nadmieru spokojná po troch mesiacoch som si urobila asi 10 dnovu pauza a zasa pokračujem. Kto má problémy s opuchmi rúk ako som mala ja, tak mu to pomôže . Kto to vyskúša a bude mať pozitívne reakcie na svojom organizme nech sa s nami podelí v komentároch.