Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarHaji 9. júla 2018 o 20:42

    Hmm, to musí být veliká dobrota! Jak vidno, cuketa se vloudí kamkoliv, ráda bych ochutnala maličičký kousíček. Krásná fota, recept je nárazmný. Jen se zeptám, jaký tuk máš na té panvici? Díky za další letní variaci na téma cuketa vždy a všude. Hezký večer, milá @Sonulienka !
    @zareaguj
     1x farbuska
  • používateľ nemá avatarEvelynba 9. júla 2018 o 21:06

    No super, tak teda všeličo som už s cuketou videla aj skúšala, ale toto by ma nenapadlo. Vyzerajú fantasticky, hneď by som si dala. Ukladám a ďakujem za recept. Zíde sa, lebo som úplný blázon, keď vidím cuketu, vždy musím kúpiť.
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 9. júla 2018 o 21:12

    @Haji ďakujem za komentík - je to olej Raciol repkový.
    Podobne aj Tebe prajem krásny večer.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarHaji 9. júla 2018 o 21:21

    @Sonulienka (9.7.2018 21:12)
    Děkuji za odpověď i přání, jsi milá!
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 9. júla 2018 o 21:46

    @Evelynba veď aj ja som na tom podobne tiež si kupujem cuketu a ešte mám pár receptov tak keď kúpim pridám ďalší recept. Ďakujem za komentík a vyskúšaj a daj vedieť ako chutili.
    @zareaguj
  • drajan - fotkaDrajan 10. júla 2018 o 09:21

    Som fanynka cukety.... robievam kadečo, aj osúchy, cuketový slaný koláč...ale langoše? to by ma vôbec nenapadlo. ĎAKUJEM za skvelú inšpiráciu!
    @zareaguj
  • farbuska - fotkaFarbuska 10. júla 2018 o 09:46

    Tvoje langoše vyzerajú veľmi lákavo - tiež rada vyskúšam. Aspoň budú trocha odľahčené a bude ma menej hrýzť svedomie pri ich konzumácii (?). Vďaka za tento recept.
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 10. júla 2018 o 11:50

    Dievčence vyskúšajte nám chutili. A nechala som si trochu cesta dala do chladničky a vyskúšam či budú dobré naschvál som si urobila z 1 kg múky aby som vedela či môže cesto ísť do chladničky ako sa zachová. Dám vedieť keď vyskúšam.
    Ďakujem za komentíky.
    @zareaguj
  • anina6 - fotkaAnina6 10. júla 2018 o 14:21

    Super recept urcite skusim.cukety mam neurekom pozehnane.tie langose sonulienka vyzeraju paradne.
    @zareaguj
  • garanco - fotkaGaranco 10. júla 2018 o 20:22

    Moja mama robila langoše s varenými, prelisovanými zemiakmi, boli tiež veľmi chutné. Tá cuketa ich asi nahradí, urobím podľla Teba, keď dorastie (cuketa) v záhrade. Už sa teším na ne!
    @zareaguj
  • mariaklara - fotkaMariaklara 10. júla 2018 o 22:48

    už sa neviem dočkať, keď ich budem robiť.....vďaka za recept...:-)
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 12. júla 2018 o 09:38

    Všetkým Vám srdečne ďakujem za komentíky.
    Vyskúšajte určite Vám budú chutiť.
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 12. júla 2018 o 19:55

    Sľúbila som, že dám vedieť aké bolo cesto na druhý deň z chladničky. Bolo výborné aj langoše boli výborné. A dnes prišli vnučky a rozkázali si nemala som jogurt dala som namiesto neho pochúťkovú kyslú smotanu a ešte sa mi lepšie páčilo cesto ako s jogurtom. Tak ak nebudete mať jogurt kľudne môžete nahradiť kyslou smotanou.
    @zareaguj
     1x haji
  • eruska25 - fotkaEruska25 19. júla 2018 o 16:05

    Keď som tu uvidela tento recept, hneď mi bolo jasné, že tieto langoše urobím. Dnes bol ten deň D. Langoše boli VÝBORNÉ, boli k obedu, už ma manžel požiadal, že ich chce aj na večeru. S radosťou. Ďakujem za fajn recept.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist