Čučoriedkový cheesecake

johaneska - fotkajohaneska, 27. júna 2016
Čučoriedkový cheesecake
Foto: johaneska

Tento cheesecake je pripravený zo zdravých surovín a vymyslela som ho len tak pre manžela k narodeninám do práce :) A je veľmi jednoduchý.

12
porcií
30 minut minút
príprava
10 minut minút
na 180 °C

Suroviny

400 g
4 PL
1 PL
1
150 ml
750 g
4 PL
150 ml
3 čl
400 g




Postup

  1. 1

    Zmes na korpus spolu poriadne vymiešame a natlačíme do tortovej formy a dáme piecť na 10 minút pri 180 stupňoch.

  2. 2

    Mascarpone si vyšľaháme s medom,pridame rozmixovane čučoriedky a pár čerstvých. V hrnci si zohrejeme vodu a pridáme Agar prášok.

  3. 3

    Premiesame a pridáme do krému. Všetko spolu ešte raz vyšľaháme a nanesieme na korpus. Dáme stuhnúť,najlepsie na noc do chladničky.

  4. 4

    Na ozdobu som pouzila čučoriedky a čierne ríbezle,hoblinky horkej 80% čokolády,cukrarske guličky strieborné a lístky čerstvej mäty.

Diskusia k receptu

johaneska
@Janka515 (6.7.2016 14:42)

korpus su pomixované ovsené vločky, kokosový olej 1PL, voda a roztlačený banan, 1PL medu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia