Čučoriedková bublanina

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009
45 minút
na 175 °C

Suroviny

3 ks
150 g
180 g
1/2 pohára
2 kl
500 ml




Postup

  1. 1

    Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, múku, prášok do pečiva a do peny vyšľahané bielky.

  2. 2

    Masu nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme umyté a odkvapkané ovocie a pečieme asi 45 minút pri teplote 175oC.

  3. 3

    Po upečení bublaninu posypeme cukrom, necháme vychladnúť a podávame.

Diskusia k receptu

Vymazať
silvi
no, to teraz už hovno z toho, capla som to psovi. Poslednýkrát varím podľa receptu čo dala redakcia. Aj ja tu dám také recepty čo budete preklínať
Vymazať
silvi
mohli by ste mi laskavo doporucit nejaky recept na cucoriedkovy kolac?
mam ich nazbierane a co teraz s nimi?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia