Čokoládový takmer raw mini cheesecake (fotorecept)

Autor receptu: andul

Jednoducho nebíčko v papuľke :) skvelá kombinácia zdravého a sladkého :)

15 minút
príprava

Postup

  1. ZÁKLAD: spolu zmixujeme datle (chvíľu namočené vo vode) a pekanové orechy. Pridáme kokosový olej a čokoládový krém na osladenie. Natlačíme na spodok formy/nádoby/misky.
  2. KRÉM: kešu orechy cez noc nasiaknuté vodou vymixujeme do krému a pridáme arasidove maslo (ja používam 98%, nie žiadne imitácie). Opäť pridáme kúsok čokoládového krému a navrstvíme na základ
  3. Na to poukladáme na kolieska nakrájaný banán ...
  4. ... A na záver este poleje čokoládový krémom zmiešaným s rozpustením kokosovým olejom. Môžeme este posypať kešu alebo inými orieškami.
  5. Kedže všade spomínam čokolády krém, aj som ho odfotila aby ste mali predstavu. Je to krém Lindt s 60% podielom kakaa. Preto som používala krém, pretože ináč by som musela použiť práškové kakao a nejaké prírodne sladidlo, ale agave sirup mi akurát došiel.