Komentáre k receptu:
  • stanci11 - fotkaStanci11 13. septembra 2017 o 05:42

    tak to vyzerá skvelo! a minimum cukru, krásne suroviny..určite vyskúšam! :)
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 13. septembra 2017 o 17:08

    Velmi pekny kolacik, nazdobeny, super!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 13. septembra 2017 o 17:51

    Dala bych testovací vzoreček, možná dva! Receptík, text i foto jako víno. Krásná práce!!
    @zareaguj
  • ywett - fotkaYwett 15. septembra 2017 o 17:23

    Krásne foto ;-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKucharka 25. novembra 2017 o 15:11

    Prosím, aká veľká je forma?
    @zareaguj
  • patincatsomekitchen - fotkaPatincatsomekitchen 25. novembra 2017 o 16:37

    @Kucharka (25.11.2017 15:11)
    Je to forma na tart, priemer spodného dielu je 23 cm, vrch má 28 cm
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKucharka 26. novembra 2017 o 22:13

    Dakujem za udaje o forme. Torta uz je aj zjedena....
    Ja som mala iba obycajnu formu, nie na tart a tak bola spodna cast trochu hrubsia ako mala asi byt. Tiez bola asi aj trochu tvrdsia ako mala byt, pretoze po 12 minutach v rure sa mi cesto zdalo uplne tekute a bala som sa, ze sa mi "rozleje", tak som ho nechala asi aj 25 minut, az vyzeralo viac kompaktnejsie a preto bolo potom tvrdsie? Mozno ale ozaj stacilo tych 12 minut a cesto by potom ztuhlo?
    Torticka bola ale aj tak vyborna, kombinacia cokolady, kokosu a malin velmi zladena.
    Posielam fotku, ospravedlnujem sa, ze nieje zrovna najfotogenickejsia ... boli sme ale na navsteve a spomenula som si na fotenie az ked bol tanier v takomto stave :-))
    Dakujem a pekny vecer.


    @zareaguj
  • patincatsomekitchen - fotkaPatincatsomekitchen 27. novembra 2017 o 20:53

    @Kucharka (26.11.2017 22:13)
    Ďakujem pekne za komentár aj foto. Veľmi záleží od vstupných surovín, ak ste aj použili ryžovú múku, tak každá je iná a môže ovplyvniť výsledok. Potom tam píšem, že nechávam odležať koláčik cez noc, aby poleva stuhla, zároveň však cez noc cesto nasiakne šťavu z vrstvy malín. Tá hrúbka samozrejme ovplyvní dĺžku pečenia. Ak aj nevyšiel úplne podľa predstav, myslím že pri tomto koláčiku stojí za to vyskúšať ho viackrát a doladiť ho podľa svojich surovín aj rúry :)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist