Čokoládové pralinky

Čokoládové pralinky s bezlepkovými sušienkami, pistáciami a lyofilizovanými malinami

Autor receptu: novalim

Čo takto vyrobiť si domácu bonboniéru? Skúste náš dnešný recept na čokoládové pralinky a budete sa čudovať, aké je to jednoduché.* Zvládnu to deti, ale aj menej skúsení dospelí. Prekvapte svojich blízkych týmto luxusným bonbónikom s opraženými pistáciami, mrazom sušenými malinami a chrumkavými bezlepkovými sušienkami Mariela.

20 (+ chladenie) minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli. Keksy vložíme do igelitového vrecka a kladivkom rozmrvíme. Pistácie na sucho opražíme na panvici a nasekáme. Mrazom sušené maliny takisto nasekáme nadrobno.
  2. Na spodok silikónovej formy na pralinky nasypeme rozmrvené keksy a zalejeme roztopenou čokoládou. Posypeme pistáciami a lyofilizovanými malinami.
  3. Uložíme do chladničky a necháme chladiť aspoň 2 hodiny - ideálne cez noc.