cokoladove cupcakes
Autor receptu: miki1234
Pre cupcakes
125 g / 4 ½ oz cukru krupica
125 g / 4 ½ oz margarín
úvodný ružová voda
½ lyžičky mandľového extraktu
2 veľké vajcia z voľného výbehu, ľahko porazený
125 g / 4 ½ oz múka s kypriacim práškom
25g/1oz mletých mandlí
trochou mlieka
Pre námrazy
250g/9oz Fondant práškový cukor
125 g / 4 ½ oz maslo, pri izbovej teplote
1 lyžička vanilkovej esencie
niekoľko kvapiek zeleného potravinárskeho farbiva
Metódy prípravy
1.Preheat rúru na 200C/Pre cupcakes
125 g / 4 ½ oz cukru krupica
125 g / 4 ½ oz margarín
úvodný ružová voda
½ lyžičky mandľového extraktu
2 veľké vajcia z voľného výbehu, ľahko porazený
125 g / 4 ½ oz múka s kypriacim práškom
25g/1oz mletých mandlí
trochou mlieka
Pre námrazy
250g/9oz Fondant práškový cukor
125 g / 4 ½ oz maslo, pri izbovej teplote
1 lyžička vanilkovej esencie
niekoľko kvapiek zeleného potravinárskeho farbiva
Metódy prípravy
1.Preheat rúru na 200C/390F/Gas 5. Linka 12-jamkové košíček s plechovou prípadov papiera košíček.
2. Pre cupcakes, smotana spolu cukru krupice a margarín do misy do bledé a nadýchané. Pridať splash ružová voda, extrakt mandle a vajce, potom miešajte, kým dobre kombinovať.
Technika:. Creaming maslo rúk hodinky technikou
0:50 mins3.Mix spoločne múka s kypriacim práškom a pomleté mandle v samostatnej miske. Jemne zložiť múku a mandle zmes do vaječnej zmesi, až je hladké a dobre kombinovať. Zmes by mala mať konzistenciu klesá (pridať splash mlieka zmesi, ak je príliš silný).
4.Fill cupcake prípadoch do polovice a pečte 20 minút, alebo kým košíčky sú zlaté, hnedé a ihla vložená do stredu vyjde čistý. Vyberte a nechajte vychladnúť na mriežke.
Technika:. Testovanie, či je torta varený hodinky technika
0:29 mins5.For námrazy, zmiešajte práškový cukor, maslo, vanilková trstinu a pár kvapiek potravinárskeho farbiva do hladka. Ak je zmes príliš hustá, pridajte pár kvapiek teplej vody, aby sa uvoľnili. Lyžica námrazy na potrubí sáčku vybavená tryskou v tvare hviezdy.
6.Pipe námrazy na cupcakes, počnúc vonku a pracovnú cestu do stredu. Slúžiť.
4-6 porcie |
30 minut minút príprava |
10 as 20 minut minút tepelná úprava |