Komentáre k receptu:
  • babav - fotkaBabav 15. apríla 2011 o 13:37

    Preco nepohladas recepty na cheesecake na Vareche ? Takych pravych je tu neurekom ,je si z coho vybrat ;-) .
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarAiram1 15. apríla 2011 o 14:12

    naozaj je pravy? tak to sa tesim.minule som robila jeden z takeho slovenskeho casopisu a teda od Cheesecaku naozaj daleko,len obrazok bol pekny. A ty nejaku fotku nemas?Ale,isto vyskusam.dakujem
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 15. apríla 2011 o 14:17

    su tu varechacky co ziju v amerike a nemusia to hladat v ceskych casopisoch ani slovenskych lebo je to americky kolac aj to prilozili tak ako ma byt a nie daaka europska napodobenina.
    » varecha.pravda.sk/recepty/cheesecake-fotorecept/9162-rece...

    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarAiram1 15. apríla 2011 o 14:28

    tak kazdy hlada recepty svojim sposobom
    @zareaguj
  • cica2 - fotkaCica2 15. apríla 2011 o 14:36

    citrónový cheesecake, som ešte neskúšala, môže to byť dobré a vitaj :))
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 15. apríla 2011 o 20:25

    fajn koláčik... môžem sa ponúknuť?? :-))
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 15. apríla 2011 o 22:42

    Páči sa mi to, aj ten doplnený vrch, len Salko-iste sa myslí sladené, by som ja dala nesladené, len neviem, či by to potom nebolo trochu riedke.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarUrsula4 28. apríla 2011 o 18:15

    @lostris 151 prosím ťa,daj mi vedieť,prečo mi náplň nestuhla.Robila som presne podľa receptu a nakoniec sme ju jedli lyžičkou.Prosím ťa,doplň aj veľkosť tortovej formy,pretože do 24cm je tých sušienok hrozne veľa.Ďakujem
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarLostris151 1. mája 2011 o 22:40

    takze na vareche som tie recepty nehladala lebo som to tu objavila len nedavno a v podstate som sem ten recept supla hned, ale uz som pozerala a isto sa inspirujem :) ten pravy americky kolac jasne ako ja som to v amerike jedla a zboznujem to len ide o to ze keby som mala tu davat bud mascarpone tak sa ten kolac predrazi a bohuzial u nas philadelphiu nezozeniem takze bohuzial treba riesit napodobeniny ale tiez nemam moc rada ked je tam cislo tvaroh a este k tomu napr hrudkovany a volaju to cheesecake..
    co sa tyka foto uz ju mam len ju sem dat :) a salkom ano mysli sa sladke kondenzovane mlieko, keby bolo nesladene tak potom ten kolac nebude vobec sladky lebo tam uz nejde cukor...
    A udaje o forme este doplnim ale neviem preco to nestuhlo, ja som ho robila uz 3x a vzdy stuhlo len som to tak piekla ze ked som uz videla na smotane ze trochu klesa tak az potom som to vybrala a nechala min hodinu v chladnicke.
    @zareaguj
  • jatanika - fotkaJatanika 1. mája 2011 o 23:32

    a tento koláč sa pečie len 5 minút? nie je tam v postupe chyba?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarLostris151 2. mája 2011 o 09:36

    originalne ano ma sa piect asi 5 min, moja sesternica to tak aj piekla no neviem na akej rure a ze jej to zozlatlo..ja to peciem tak asi 15 min, kym nevidim ze mi ta smotana trochu zosadne, zalezi to na rure.. ja to robim na horkovzdusnej.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarLostris151 2. mája 2011 o 09:40

    inak tento kolac som preto napisala ze pravy :) lebo mi chuti ako jeden cheesecake, ktory som jedla v NY na Brodway, a tento v tomot su mozno nejake nahrady ale chutiii definitivne rovnako... :)
    @zareaguj
  • jatanika - fotkaJatanika 2. mája 2011 o 09:52

  • používateľ nemá avatarLostris151 2. mája 2011 o 15:15

    @ursula4 neviem preco to nestuhlo? ktoru verziu si skusala? ja vzdy tu pecenu so smotanou na vrchu,mozno ak si skusala tu nepecenu tak vtedy to nestuhne tu nemam overenu. a formu som dala asi cca priemer 30 centi to moze byt..
    @zareaguj
  • skubko - fotkaSkubko 26. decembra 2011 o 15:42

    tak som ho spravil na tohtorocne Vianoce a bol vyborny ;)... vsetko stuhlo perfektne ako malo, chutovo nemal chybu... moj prvy cheescake, isto ale poskusam aj ine recepty... stastne a vesele :)
    @zareaguj
  • domci4 - fotkaDomci4 2. februára 2013 o 17:26

    Môžem sa spýtať? do akej formy (priemer) si to robila? Ďakujem
    @zareaguj
  • domci4 - fotkaDomci4 2. februára 2013 o 17:31

    Treba písať o akú formu ide...Ja dám 26 lebo 30 nemám...
    @zareaguj
  • domci4 - fotkaDomci4 2. februára 2013 o 17:40

    Bojím sa že mi nestuhne ..dúfam že sa poradí...Ahoj :)
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 2. februára 2013 o 17:54

    @domci4 ja si myslím, že by si to mala chvíľu piecť, aspon takých 10-15 minút, a potom nebudeš musieť mať obavy, či Ti to stuhne, Myslím si, že za surova to moc nestuhne, keďže salko nie je až tak husté a ani tam nejde žiadny stužovač.
    @zareaguj
  • domci4 - fotkaDomci4 3. februára 2013 o 10:19

    tak spravila som si náplň a dala som tam nátierkové maslo...je to trošku také riedke, ale dúfam že to stuhne
    @zareaguj
  • domci4 - fotkaDomci4 1. marca 2013 o 15:17

    Tak robila som ho a musí sa dať piecť lebo nestuhne ! vynikajúci ale mne nechutí sušienkový základ :(
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarVevericka24 7. februára 2015 o 15:30

    Ja sa chcem spyyytat, ake maslo davate?!:-)l
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist