Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatar2010 22. októbra 2012 o 00:51

    @egreska , velmi pekne spraveny recept, tiez u nas velmi oblubena polievka aj ked suroviny su trochu ine, ale cinania robia presne to iste a nastavuju zlozenie podla chutovych buniek ludi na ktorom kontinente maju restauraciu , slovakom daju kapustu , australcanom rapikovy celer :)
    @zareaguj
  • mariaklara - fotkaMariaklara 23. októbra 2012 o 01:18

    Vyzerá ohromne, ukladám.
    @zareaguj
  • siskam - fotkaSiskam 6. decembra 2012 o 10:56

    Milujem polievky, akékoľvek. Táto musí byť vynikajúca.
    @zareaguj
  • eva53 - fotkaEva53 6. decembra 2012 o 11:02

    ja robím bez rezancov, veľa sladkej kapusty nastrúhanej najemno, stopkatý zeler, mrkvu, judášovo ucho predtým namočené a nakrájané na pásiky a hlavne nakoniec tofu, škrob,vajíčko a veľa štipľavej papričky ............až mi tečú slinky, musím zase uvariť, si mi narobila chute
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHrka 8. januára 2013 o 19:46

    kde kupim ustricovu omacku?
    @zareaguj
  • egreska - fotkaEgreska 9. januára 2013 o 09:41

    bežne vo velkých marketoch ,v čínskom kutiku,tam kde ryžové rezance,sojové omáčky,ostrosladké omáčky...
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist