Čína

Autor receptu: kitkat44

Tento receptík je u nás veľmi obľúbený, je to čína na môj spôsob a viem že každý robí ináč ale je výborná. Ak vyskúšate určite neoľutujete :) Receptík nenáročný na čas. V recepte uvádzam priblížne množstvá ale každý dá toľko, koľko chce :)

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si všetky suroviny, mäsko nakrájame na rezančeky alebo kocky.
  2. najprv na oleji opražíme cibuľku - ja som dala polku cibule, pridáme huby...najlepšie by bolo mať čerstvé šampiňóny a keďže som ich ja nemala museli postačiť "plechovkové" :)
  3. o malú chvíľku pridáme mäsko a pražíme kým nám nezbelie
  4. potom zalejeme vodou a mäsko dusíme...keď je mäkké pridáme základ do jedla - čína a kukuricu...každý toľko koľko má rád. Varíme kým omáčka trošku nezhustne a mäsko nie je úplne hotové.
  5. Podávame s ryžou alebo hranolkami. Dobrú chuť!