Čína
Autor receptu: kitkat44
Tento receptík je u nás veľmi obľúbený, je to čína na môj spôsob a viem že
každý robí ináč ale je výborná. Ak vyskúšate určite neoľutujete :) Receptík nenáročný na
čas. V recepte uvádzam priblížne množstvá ale každý dá toľko, koľko chce :)
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si všetky suroviny, mäsko nakrájame na rezančeky alebo kocky.
- najprv na oleji opražíme cibuľku - ja som dala polku cibule, pridáme huby...najlepšie by bolo mať čerstvé šampiňóny a keďže som ich ja nemala museli postačiť "plechovkové" :)
- o malú chvíľku pridáme mäsko a pražíme kým nám nezbelie
- potom zalejeme vodou a mäsko dusíme...keď je mäkké pridáme základ do jedla - čína a kukuricu...každý toľko koľko má rád. Varíme kým omáčka trošku nezhustne a mäsko nie je úplne hotové.
- Podávame s ryžou alebo hranolkami. Dobrú chuť!