Cícerový šalát s grilovanou zeleninou
Autor receptu: 2010
Pozostavalo nam z tolkeho varenia vela zeleniny tak sme jej cast ugrilovali pridali cicer s
konzervy , fetu syr a mame pondelkovy salat.
2 porcie |
15 minút príprava |
15 minút na 200 °C |
Postup
- Ostalo nam vsetko mozno a nemozne zeleninove.Tak sme spravili taku kombinaciu grilovanej a opekanej zeleniny. Nemali sme cas na to aby sme to vsetko piekli -grilovali dlhsie tak sme spravili kombinaciu.
Baklazan sme nakrajali na platky nechali v studenej slanej vode cca 30 minut , osusili osolili okorenilia na panvici rychlo oprazili do zlatista.odlozili aby vychladol .medzi tym sme
papriku na sietke na sporaku dali "oskvarit"kozu a stiahli dole.Pokrajali na male kusky.
A sladky zemiak sme nakrajali na mensie platky a dali piect na pekac do truby posolil pokorenili posipali talianskymi bylinky a drvenym rozmarinom a stedro poliali panenskym olejom.( Bolo to od oka ) a premiesali.
( treba davat pozor upecu sa velmi rychlo).Potom sme to vsetko skombinovali
na tom istom plechu. Po vybrati sme pridali scedeny cicer s konzervy na drobno nakrajane papriky na platky nakrajany baklazan a na mensie kusky pokrajane polosuche nakladane paradajky a na kocky nakrajanu fetu syr.Posipali cerstvym petrzlenom pridali citronovu stavu.
A poriadne premiesali.
- Servirujeme pri bytovej teplote s dobrym chlebikom alebo aj bez.