Cícerový prívarok so sójovým mäsom

Autor receptu: sheenastaley

Inspirovala som sa na internete ale inak je to znovu čisto moja improvizácia :)

2
porcie
5 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ako prve som si dala varit sojove rezance. Vlozila som ich do vriacej vody, pridala bujon, sol, cierne korenie a sojovu omacku.
  2. Nasledne som si jarnu cibulku nakrajala na kruzky, a polovicku spenila na olivovom oleji. Potom som do toho vysypala cícer, osolila a okorenila ciernym a kari korenim a troskou sladkej papriky.
  3. Medzicasom boli rezance uz uvarene a tento krat som vodu z nich nevyliala ale týmto vývarom som podliala cícer... Doliala som este trosku vody a nechala varit cca 20 minút.
  4. Zatial som si opäť na oleji spenila druhu polku cibulky spolu s troskou sladkej papriky a pridala uvarene sojove rezance zasypala kajanskou paprikou(trosku vacsou davkou ako som chcela alenevadi mi to :)) a podliala trochou vody a nechala varit aby sa voda trochu vyparila a vytvorila stavu okolo "mäsa" .
  5. Do cíceru som pretlačila cesnak a keďže pokial nemusim, nepouzivam pri vareni muku tak som cicer vo vode rozmixovala ponornym mixerom na kašu, pridala som kyslu smotanu a este trosku soli, poriadne rozmiesala a nechala prevreť a hotovo... Vznikla mi výborna dobrota. :) P.S. všetky koreniny som dávala podla chuti, od oka ...