Chuťovka proti baktérii Escherichia coli/E.coli/

Autor receptu: eldina

vhodný aj pre tehotné a aj pre deti......../pri zápale močových ciest,čo je typicky ženské ochorenie/ .....*//nezabudnite sa poradiť s vaším lekárom o tom,či vám to neuškodí/

5 minút
príprava

Postup

  1. Ak nemáte chemicky neošetrené citróny,tak ich dobre vyumývajte,dajte na noc do slanej vody/aspoň na 12 hodín/ a opäť dobre vyumývajte,lebo potrebujete celé citróny..........Koreň petržlenu taktiež dobre umyť/nečistiť/..Citróny a petržlen zomlieť, zmiešať dokopy,pridať 2OO gr medu a 2OO ml panenského olivového oleja.... Dáme do čistej fľaše.
  2. Užívať 1 PL pred raňajkami nalačno a 1 PL večer pred večerou,kým všetko neminiete.Po užití si urobte kontrolné testy,ak by ste ešte náhodou mali v tele baktériu,zopakujte kúru.
  3. môžete ,ale aj nemusíte držať v chladničke..vraj z chladničky to viac chutí,ale je to výborná "sladkosť"..:)ak by sa vám to zdalo husté,kľudne niečím zapite.
  4. bola som upozornená redakciou,že sa ozývajú k mojim receptom nejakí lekári-takže,pred užitím tohto sirupu,či medicíny sa poradte so svojím lekárom..:)dakujem
  5. *aktualizácia receptu/11.5./dočítala som sa o ďalšom domácom lieku,čo zaberá: 3O semienok z melonu červeného dať variť s 1 L vody,variť 1O minút,scediť,ked voda vychladne,dať do chladničky-vodu piť len tak alebo s nejakým sirupom či čajom...treba si v lete zbierať semienka pri konzumácii melonov,usušiť,aby ste mali po celý rok.