Chutney z nedozretých paradajok (bez sterilizovania)

Autor receptu: zdezda

No a toto je ďalšia alternatíva chutného spotrebovania nedozretých paradajok. Príprava je jednoduchá a zmes je vhodným doplnkom k viacerým jedlám. Keď ju ochutnáte, zistíte k čomu sa vám hodí. Dnes som si ju dala na chlebík s maslom a bolo to mňam :-)

Suroviny

Postup

  1. Očistenú cibuľu, cesnak, paradajky a jablká nakrájame na kúsky(porežeme na robote) dáme do hrnca, podlejeme vodou a dusíme 30min., občas premiešame. Ponorným mixérom zjemníme zmes. Pridáme ocot, cukor, soľ a korenie, premiešame a podusíme ešte do zhustnutia, asi 5-10min. Horúcim chatney plníme menšie poháre a otočené naopak necháme chladnúť. A to je všetko :-)