Obed

/ 1003. stránka receptov

  • Karfiolový paprikáš

    Karfiolový paprikáš

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Bavorské karfiolové placky

    Bavorské karfiolové placky

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Zapekaný karfiol so šunkou a syrom

    Zapekaný karfiol so šunkou a syrom

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Vyprážaný karfiol s pažítkovou omáčkou

    Vyprážaný karfiol s pažítkovou omáčkou

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Letná omeleta z karfiolu

    Letná omeleta z karfiolu

    Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

  • Losos na cibuľovej omáčke

    Losos na cibuľovej omáčke

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Lososový tatarák na pomaranči, citróne a bazalke

    Lososový tatarák na pomaranči, citróne a bazalke

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch

    Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Cestoviny s krémovým údeným lososom

    Cestoviny s krémovým údeným lososom

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou

    Rukolový šalát s grilovanou broskyňou, ricottou a zálievkou

    Broskyne prepolíme, pokvapkáme ich olivovým olejom a grilujeme ich na rozpálenom grile. Rukolu premyjeme a pokvapkáme olivovým olejom, ochutíme soľou a korením.

  • Recept bez obrázku

    Zeler s rajčinami

    Zeler nastrúhame na drobné kocky, pokropíme citrónovou šťavou, zmiešame so smotanou a osolíme.

  • Krevety na grile s grilovaným baklažánom

    Krevety na grile s grilovaným baklažánom

    Baklažán nakrájame na pásiky, osolíme a necháme cca 5 minút stáť.

  • Recept bez obrázku

    Zapekaná cuketa s balkánskym syrom

    Do hrnca dáme rozohriať trochu masla a olivový olej, vložíme doň šampiňóny pokrájané na plátky a dusíme. Medzitým očistíme cuketu, nastrúhame ju na rezance (trochu z nich odložíme nabok) a pridáme k duseným šampiňónom, osolíme, pridáme...

  • Recept bez obrázku

    Kurča po taliansky

    Kurča umyjeme, osušíme a pokrájame na menšie kúsky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme roztlačený cesnak, kúsky kurčaťa a opražíme.

  • Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív

    Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív

    Steak z tuniaka osolíme, okoreníme, pokvapkáme limetkovou šťavou a olivovým olejom. Necháme pol hodiny odležať v chladničke. Z avokáda, paradajok a červenej cibule pripravíme šalát, ktorý dochutíme soľou, korením, cesnakom, limetkovou...

  • Ružová panenka v bylinkovom fáši

    Ružová panenka v bylinkovom fáši

    Bravčovú panenku odblaníme, očistíme a odkrojíme tak, aby nám zostal pekný valček, ktorý naplníme olivami. Osolíme ho a odložíme do chladničky.

  • Recept bez obrázku

    Špagety so zelenou fazuľkou, slaninou a rajčinami

    Uvaríme Cestoviny. Fazuľky očistíme, zbavíme vlákien, rozkrojíme na polovicu a v mierne osolenej vode uvaríme domäkka, ale chrumkava. Stačí len pár minút, podľa kvality fazuliek.

  • Recept bez obrázku

    Pečené baklažány

    Baklažány umyjeme, osušíme a odrežeme stopky. Dužinu nakrájame na kocky a opražíme na miernom ohni v polovici oleja. Medzitým ošúpeme rajčiny (najlepšie je ich na chvíľu namočiť do vriacej vody) a nakrájame na kocky. Cibuľu...

  • Recept bez obrázku

    Mašličky s rajčiakmi a olivami

    Mašličky uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Rajčiny sparíme, ošúpeme a pokrájame, Mozarellu pokrájame na malé kocky. Olivy rozštvrtíme. Bazalku umyjeme a osušíme, lístky...

  • Recept bez obrázku

    Pečené červené paradajky s omáčkou

    Najprv urobíme zásmažku z oleja a múky, rozriedime ju jogurtom a miešame do varu, potom vsypeme nastrúhaný syr, stiahneme zo sporáka a zamiešame vajcia.

TV Varecha TV Varecha logo
Inšpirácie z nových receptov
TOPlist