Chlebíčky s kaviárom

redakcia - fotkaredakcia, 16. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

100 g
100 g
3 ks




Postup

  1. 1

    Z chleba nakrájame silnejšie plátky do štvorcov bez kôrky. 2 chlebíky spájame maslom vymiešaným s kaviárom (trochu si necháme na ozdobu), uvarenými vaječnými žĺtkami, soľou a citrónovou šťavou.

  2. 2

    Povrch chlebíčkov zdobíme petržlenovým maslom, kaviárom, uvareným nasekaným bielkom a plátkom citróna.

  3. 3

    Petržlenové maslo pripravíme tak, že maslo zmixujeme s nasekanou petržlenovou vňaťou a necháme stuhnúť v chladničke.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia