Chickenburger s čili papričkami

Roman Vojtyla
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 3. mája 2016
Chickenburger s čili papričkami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks stredne veľké
1 ks
1 ks
2 ks
 zopár listov
1 ks
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nožom najemno nasekáme, pridáme vajíčko, na pásiky narezanú čili papričku, soľ, čierne korenie a nahrubo nasekané lístky petržlenovej vňate. Vytvarujeme dva hamburgery, ktoré pečieme na grile alebo panvici na miernom plameni. Občas obrátime.

  2. 2

    Kým sa mäso pečie, prehrejeme žemle, natrieme vnútro primeraným množstvom majonézy. Poukladáme plátky paradajky, kyslé uhorky, cibuľu a šalát. Vložíme upečené mäso.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia