Cheesecake s tmavou a bielou čokoladou (fotorecept)
Autor receptu: pn
je moc receptov na cheesecake,ja som našla na internete jeden recept ktory by sa mne pacil a ktory je podla mojej chuti,ale som zmenila niektore suroviny.....
tento cheesecake je lahučky,nadychany a hlavne moc chuti...budem rada ked bude aj Vam chutit
Postup
-
ja som kupila tieto keksiky,vy možete aj druhe použit,našla som u nas margarin na kolače s vanilkovou prichutou
- teraz si ich rozmrvime
- ked su rozmrvene pridame roztopene maslo(margarin),dobre vymiešame a dame do tortovej formy(23 cm),dobre pritlačime s lyžicou a dame do chladničky stuhnut.na lyžici nieje maslo to je odraz od lampy :)
- vyšlahame si šlahačku ktoru dame do chladničky
- roztopime si bielu a tmavu čokoladu ktore nechame v teple aby sa nestvrdli
želazinu si dame zmaknut do studenej vody
- vyšlahame si tvaroh s cukrom,pridame jogurt
- ked nam želatina zmakla dame si ju roztopit(nesmie vriet)
- šlahačku dodame k tvarohu,pridame roztopenu želatinu a dobre vymiešame.
ked sme dobre vymiešali,krem rozdelime na dve časti
- do prvej časti dame roztopenu bielu čokoladu a dobre vymiešame
- druhej časti pridame tmavu čokoladu a dobre vymiešame
- vezmeme formu s keksikmi a plnime s kremom,
jednu lyžicu bieleho kremu a druhu lyžicu tmaveho kremu
- tak pokračujeme kym neminieme všetok krem
- teraz som si zobrala vydličku a robila kruhy v kreme-možete si zobrat aj varešku alebo špajdlu
- zarovnala som vrch,a dala postruhanu čokoladu na vrch a dala do chladničky do druheho dna
- druhy den som vybrala z formy,dala na tacku a ešte ozdobila s rozpustenou čokoladou
- tu je rozkrojeny
- tu je ešte jeden obrazok