Ceviche de pescado (Marinovaná ryba s tortilla čipsami)

redakcia - fotkaredakcia, 10. septembra 2009
Ceviche de pescado (Marinovaná ryba s tortilla čipsami)
Foto: Pravda: Robert HÜTTNER
4
porcie
70 minút
príprava

Suroviny

400 g
2 ks
1 ks
1ú2 zväzku
1/2 ks
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Rybu nevaríme, ale vložíme ju do ovocnej šťavy a dáme do chladničky asi na jednu hodinu.

  2. 2

    Potom pridáme ostatné nasekané ingrediencie a dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Náš tip: Rybí fi let môžeme nakrájať aj na tenké plátky, ktoré však marinujeme oveľa kratšie. Namiesto ryby môžeme použiť aj iné dary mora.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia