Cestoviny s omáčkou
Autor receptu: petuska25
Rýchle a chutné jedlo z vlastnej tvorby .
5 porcií |
20 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup
- Zeleninu si očistíme. Cibuľu nakrájame nadrobno a dáme opražiť. Potom pridáme mleté mäso. Petržlen a mrkvu nastrúhame na strúhadle a pridáme k mäsu a cibuli. Podlejeme vodou a necháme podusiť. Následne dochutíme koreninami a pridáme mrazený hrášok. Všetko dusíme domäkka až kým sa nám prebytočná voda neodparí a nezostane nám hustá omáčka. Pre zvýraznenie chuti môžeme pridať aj 200 ml jemného kečupu a všetko spolu prevariť.
- Cestoviny si pripravíme podľa návodu na obale. Po uvarení scedíme, premiešame s maslom a podávame s hotovou omáčkou.