Cestoviny s kuriatkami, fazuľkami a paradajkami (fotorecept)
Autor receptu: elixir
Hubovo zeleninová svieža omáčka na cestoviny. Treba si užívať kuriatka kým sa dá, potom zas celý rok nebudú. :)
2 porcie |
15 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Zelenú fazuľku si dáme variť na 10 minút, zvolené cestoviny dáme variť na čas podľa návodu na obale.
- Medzitým si pokrájame cibuľku na drobno, očistíme a nakrájame kuriatka, paradajku aj šalviu.
- Na masle si opražíme cibuľku, potom pridáme huby a chvíľu popražíme...
- ...pridáme víno, pretlak, créme fraiche a majorán, chvíľku povaríme...
- Nakoniec primiešame uvarenú fazuľku, ktorú sme predtým prekrojili a paradajku, dochutíme soľou, čiernym korením a šalviou a len prehrejeme.
- Omáčku dáme na cestoviny (varila som ich s kurkumou) a môžeme podávať, dobrú chuť.