Cestoviny s kuriatkami, fazuľkami a paradajkami (fotorecept)

Autor receptu: elixir

Hubovo zeleninová svieža omáčka na cestoviny. Treba si užívať kuriatka kým sa dá, potom zas celý rok nebudú. :)

2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Zelenú fazuľku si dáme variť na 10 minút, zvolené cestoviny dáme variť na čas podľa návodu na obale.
  2. Medzitým si pokrájame cibuľku na drobno, očistíme a nakrájame kuriatka, paradajku aj šalviu.
  3. Na masle si opražíme cibuľku, potom pridáme huby a chvíľu popražíme...
  4. ...pridáme víno, pretlak, créme fraiche a majorán, chvíľku povaríme...
  5. Nakoniec primiešame uvarenú fazuľku, ktorú sme predtým prekrojili a paradajku, dochutíme soľou, čiernym korením a šalviou a len prehrejeme.
  6. Omáčku dáme na cestoviny (varila som ich s kurkumou) a môžeme podávať, dobrú chuť.