Cestoviny s kuracími (morčacími) prsiami a zeleninou

Autor receptu: holec63

Boli sme minulú nedeľu u sesternici na oslave a bola nám ponúknutá uvedená cestovina. Tak sme si naložili, ochutnali a poviem Vám to slovami Janka Krónera z Profesionálov, že mali sme v papuľke nebíčko. Tak poďme na to ...

6
porcií
45 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kuracie alebo morčacie prsia nakrájeme na kocôčky. Na olej dáme nadrobne nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Keď je cibuľa trochu udusená spolu s cesnakom, dáme posolené a pokorenené mäso.
  2. Kedˇ bude mäsko skoro mäkké pridáme oregáno, šanpiňony, kukuricu a miešanú zeleninu. Toto všetko dusíme spolu ešte cca 10 min.
  3. Kým sa nám dusí mäso, tak si uvaríme cestoviny-vruty (alebo na aké máte chuť) podľa návodu. Keď je cestovina už hotová, tak ju len scedíme, ale nepreplchujeme.
  4. Do cestovín dáme pripravené mäso, damá tam kečup, podľa toho, ako kto má rád, riadne vymiešame a môžeme podávať. DOBRÚ CHUŤ. A je v puse nebíčko.