Cestovinový šalát s artičokami a grilovanou zeleninou

Jakub Reimitz
šéfkuchár reštaurácie Malecón a Tapas Baru v Bratislave, 21. januára 2010
Cestovinový šalát s artičokami a grilovanou zeleninou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

240 g
120 g
80 g
2 ks
40 g
20 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Hotové cestoviny necháme vychladnúť a omastíme olejom. Pridáme všetku zeleninu nakrájanú na menšie kúsky.

  2. 2

    Dochutíme soľou, čiernym korením a nasekaným petržlenom. Cestovinový šalát dáme na dochutený listový šalát a posypeme plátkami parmezánu.

  3. 3

    Náš tip: Parmezán strúhame zľahka na jemnom strúhadle len chvíľu pred použitím. Ak ho zbytočne nastrúhame viac, oschne.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia