Červená repa, quinoa a tymian v nádhernom spojení (fotorecept)

Autor receptu: luckaprima

Krásne, zdravé, chutné a jednoduché... super kombinácia. Inšpirácia z webu.

6
porcií
30 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Quinou uvaríme v dvojnásobnom množstve vody, pokým ju vsiakne celú, trvá to asi 15 minút. Repku si nastrúhame na jemné rezance, cibuľu pokrájame, cesnak pretlačíme a zmiešame dokopy všetky suroviny.
  2. Vlhkými rukami vytvarujeme fašírky, uložíme na plech a upečieme pri 180 °C 20 minút.
  3. Ako prílohu som pripravila nové zemiaky udusené v tlakovom hrnci aj so šupkou, preliate panenským slnečnicovým olejom a posypané čerstvou petržlenovou vňatkou a čerstvú zeleninku.