Červená repa, quinoa a tymian v nádhernom spojení (fotorecept)
Autor receptu: luckaprima
Krásne, zdravé, chutné a jednoduché... super kombinácia.
Inšpirácia z webu.
6 porcií |
30 minút príprava |
20 minút na 180 °C |
Postup
- Quinou uvaríme v dvojnásobnom množstve vody, pokým ju vsiakne celú, trvá to asi 15 minút. Repku si nastrúhame na jemné rezance, cibuľu pokrájame, cesnak pretlačíme a zmiešame dokopy všetky suroviny.
- Vlhkými rukami vytvarujeme fašírky, uložíme na plech a upečieme pri 180 °C 20 minút.
- Ako prílohu som pripravila nové zemiaky udusené v tlakovom hrnci aj so šupkou, preliate panenským slnečnicovým olejom a posypané čerstvou petržlenovou vňatkou a čerstvú zeleninku.