Cannelloni plnené špenátom, kuracím mäsom a fetou

Autor receptu: bandes

4
porcie
60 minút
príprava
30-40 minút
na 200 °C

Postup

  1. Na panvici si pripravíme špenát ku ktorému pridáme 4 strúčiky cesnaku, trošku soli, korenia a polovičku smotany na varenie. Podusíme a odstavíme.
  2. Kuracie prsia nakrájané na drobné pásiky, okoreníme zmesou gyros, pridáme lyžicu olivového oleja a osmažíme na panivici.
  3. Neuvarené cannelloni plníme špenátom, kuracím mäsom a fetou a postupne ukladáme vedľa seba do misy na pečenie. Na záver posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme zbytkom smotany, kde sme si vymiešali 1 vajíčko s troškou soli, korenia a muškátového orechu.
  4. Pečieme 30 až 40 minút na 200 stupňov.