Komentáre k receptu:
  • zizazi - fotkaZizazi 13. septembra 2017 o 10:47

    super nápad, hlave ak sa dajú uchovávať v chladničke. Práve som premýšľala čo so starším chlebíkom. Ďakujem
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 13. septembra 2017 o 17:06

    Pamlsok, toto by som chrumala len tak, popri vareni! Mnam :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 13. septembra 2017 o 17:54

    Pro mě by tvé krutonky musely do trezoru. Polévky by se nedočkaly. Oh, krásný receptík, děkujíí!!
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 13. septembra 2017 o 19:02

    Ej veru sikovny šuhaj si ty, len co je pravda
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 14. septembra 2017 o 05:12

    mňam...u mňa by boli schrumané skôr než by dopadli do polievky :D
    @zareaguj
  • kecemis - fotkaKecemis 14. septembra 2017 o 05:39

    Dakujem Vam za prerusenie vasej objavitelskej ceste novych receptov. @Haji a vies ze sa ma moje lepsie svedomie pytalo, ci nemozem nainstalovat nejaky zamok na chladnicku a kluc zahodit. Nestacil starnut chlieb.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkaBubaya 14. septembra 2017 o 08:41

    Ja truba sa trapim s kockami na panvici, a vacsinou su alebo pripalene, alebo biele, co ma velmi ....hneva. A pritom to ide takto jednoducho. Vdaka za skvely napad, sto bodov.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 14. septembra 2017 o 10:48

    @Kecemis (14.9.2017 05:39)
    Haha To jsem ráda, že je nás víc s takovou diagnózou!
    @zareaguj
  • kecemis - fotkaKecemis 14. septembra 2017 o 19:26

    @Bubaya vdaka. Vyskusaj. Je to jrdnoduche a chute vyborne, aspon u nas ide na odbyt rychlo.
    @Haji som rad, ze som ta potesil.
    @zareaguj
  • zolik - fotkaZolik 14. septembra 2017 o 19:43

    prave ich idem robit, truba uz je zapnuta :-)
    a zcela sa priklanam ku komentaru od @Bubaya
    @zareaguj
  • zolik - fotkaZolik 15. septembra 2017 o 00:37

    Vsetkym odporucam, su vyborne, len neviem ako dlho v chladnicke vydrzia ;-)
    @Haji mas pravdu, radsej do toho trezoru, len ten doma nemam. Trezorovu schranku mam v banke a tu by mi, sa obavam, po tej voni a chuti vylomili :-)
    P.S.: velmi dolezite je to pretrepanie miskou a ja som pouzila Emmentaler.
    Dakujem @Kecemis za vyborny napad a zrozumitelny navod / ja "truba" ze to mna nenapadlo :-) Maj pekny den
    @zareaguj
  • zolik - fotkaZolik 15. septembra 2017 o 00:38

  • kecemis - fotkaKecemis 18. septembra 2017 o 07:01

    @Zolik (15.9.2017 00:38)

    Dakujem za prejavenu dvoveru a za vyskusanie. Potesilo ma to.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist