Tofu burger
Tofu burger

Burger s tataráčikom

lunter - fotkalunter, 17. decembra 2018. Komerčný recept.
Burger s tataráčikom
Foto: lunter
2
porcie
25 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
1 bal.
1 bal.
20 ml
50 g
1 ks
1 ks
3 PL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Tofu popučíme vidličkou a primiešame tataráčik. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Zo zmesi vytvarujeme dve placky a dáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť na 30 minút.

  2. 2

    Upečené placky vyberieme a necháme pár minúť vychladnúť, aby spevneli. Medzitým si pripravíme dresing - sójový jogurt zmiešame s údenou paprikou, sójovou omáčkou, soľou a nasekanou pažítkou.

  3. 3

    Žemle prekrojíme a začneme vrstviť - na spodok dáme dresing, potom umyté listy šalátu, paradajku nakrájanú na kolieska, upečenú placku, kolieska cibule a prikryjeme vrchom žemle.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia