Bulgur s čiernou fazuľou a cuketou
	        Autor receptu: tinavondecadent
	         
	        
	        Lacný, chutný, zdravý. :)
| 
 4-5porcie
 | 
 20 minútpríprava
 | 
 60 minúttepelná úprava
 | 
Postup
- Fazuľu necháme cez noc odstáť v hrnci s vodou. Na druhý deň prebytočnú vodu vylejeme, nalejeme novú aby fazuľu prekrývala cca 2-3 cm. Vodu osolíme a necháme variť asi 45-60 minút. 
- Bulgur asi minútu orestujeme v hrnci na rozohriatom oleji, následne zalejeme vodou a za občasného miešania varíme až kým sa voda nevsiakne a nevyparí. Pokiaľ je bulgur ešte tvrdý, dolievame po troške vody. Až bude dostatočne uvarený, hrniec zakryjeme a necháme bulgur odstáť.
Ak máme zeleninový vývar, môžeme ho použiť namiesto vody, dodá lepšiu chuť. 
- Na panvičke rozohrejeme olivový olej, pridáme cibuľku, chíľku restujeme. Pridáme nakrájanú cuketu a restujeme asi 10 minút. Zamiešame to k bulguru spoločne s uvarenou fazuľkou. Soľ pridávam nakoniec.