Komentáre k receptu:
  • klukodvody - fotkaKlukodvody 12. januára 2018 o 12:24

    Srdečně zdravíme a opět vřelé díky. Recept už je v kuchařce a nastane teror od manželky, abych to rychle udělal. No a já to udělám rád. Moc pěkné, jako ostatně všechny Tvoje recepty.
    @zareaguj
     1x martakv
  • farbuska - fotkaFarbuska 12. januára 2018 o 19:07

    Ďalší z tvojich sympatických receptov, ktorý tiež rada skúsim. Vďaka. Jedna otázka: mám doma svetlý bulgur, nie tmavý. Môžem to zameniť?
    @zareaguj
  • katka78 - fotkaKatka78 13. januára 2018 o 02:32

    Už som to tuším spomínala, robievam podobne aj ja "kura z jedného hrnca", akurát tak "mediteránsky" s paradajkami, olivami, bazalkou, oreganom. Robievam s tarhoňou, orzom, krúpami, alebo ryžou, no s bulgurom mi ani nenapadlo .. musím to najbližšie vyskúšať podľa teba! S tým jogurtom to bude parádna bodka. Vďaka za recept! :-)



    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 13. januára 2018 o 07:20

    Mily @Klukodvody verím,ze manzelke ale aj tebe bude chutit :-) Pozdravujem oboch! @Katka37 ano pamatam sa,spominala si :-) Skvelé jedlá :-) Verim,ze by ti chutilo aj takto s bulgurom. @Farbuska môžes,ale musis postupovat inak.Svetly bulgur je hotový a vpije vodu za cca.9-12minút a ani vody nepotrebuje tolko čo tento tmavý bulgur.A kura sa ti tiez za do 12-ich minut neuvari.Svetlý bulgur 3dl=6dl vody.Čiže ked robis so svetlym bulgurom,tak das najprv v 6,5dl vode(tych 0,5dl sa vypari pocas varenia mäsa) tak isto ako je tu na fotke kura najprv predvarit.Čize pomaly varis az do mäkka a az potom pridas bulgur.Tiez sa cely čas nemiesa,len ho zakryty na strednom ohni nechaš varit,kym ti nepopije tu vsetku stavu a to je cca.9-12minut.Ked vidis,ze popilo uz asi 90% štavy,tak ho zoberes dole z ohna a zakryty este 15-20 minut nechas naboku,aby este sam poriadne dopuchol :-) Pekný den ti prajem.
    @zareaguj
     1x farbuska
  • cesminaz - fotkaCesminaz 13. januára 2018 o 07:42

    @Cesminaz (13.1.2018 07:20)

    @Farbuska alebo to spravis,ako mam v tomto recepte » varecha.pravda.sk/recepty/bulgur-pilav-s-cukinou-a-kuraci...
    len vynechas cukinu a prsia jednoducho zamenis za kuracie stehna,ktore vykostis a pokrajas na malé kocky :-) Osolis ich a zakryte trocha podusis,to je par minutiek a sú makke.Môzes ich nechat aj trosku opiect pre chut :-) Das bulgur,chvilku aj s nim osmahnes a zalejes vodou.Presne ako v recepte :-) Je to velmi lahké,nech sa darí!
    @zareaguj
     1x farbuska
  • monty469 - fotkaMonty469 13. januára 2018 o 17:59

    Vdaka tebe sa bulgur u nas udomacnil. Aj tento recept coskoro vyskusam no mam len svetly bulgur. Recept je velmi dobry, paci sa mi
    @zareaguj
  • farbuska - fotkaFarbuska 14. januára 2018 o 13:40

    @Cesminaz (13.1.2018 07:20)

    Ďakujem pekne za rady. Myslím, že sa poobzerám aj po tom tmavom.
    @zareaguj
  • siisa - fotkaSiisa 14. januára 2018 o 15:46

    Určite výborné jedlo milá @Cesminaz.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarErikao 14. januára 2018 o 16:04

    @Katka78 obrázok č. 3 - to dáte variť surové cestoviny do vody spolu s tým kuraťom? Vlastne aj tarhoňa je cestovina ale s ňou si to viem lepšie predstaviť.
    @zareaguj
  • katka78 - fotkaKatka78 15. januára 2018 o 00:57

    @Erikao (14.1.2018 16:04) Ahoj Erika, pokojne mi tykaj :-) Keď robím s tarhoňou, orzom, alebo ryžou, tie pridám ku kuraťu v úvode varenia. Takú väčšiu cestovinu ako na poslednom obrázku nie, rozvarila by sa. Tú až pred koncom.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBobor1 16. februára 2018 o 17:35

    Fajn recept , len keď vidím tie bledé kuracie stehná...
    Skúsim to s kuracími stehnami bez kosti a kože a bude to O.K.
    Prepáčte , ale varenú alebo dusenú kuraciu kožu nemusím.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist