Bugiurnti-Bouyiordi (fotorecept)

Autor receptu: marianne

...recept pod tymto nazvom som nasla v casopise EVA a hned sa mi zapacil,robila som ho prvy krat a urcite nie posledny,laska na prve ochutnane susto:-)povod receptu by mal byt z Grecka,odbornici na Vareche ma urcite opravia,ak sa mylim,alebo ak tam bude nieco chybat:-)..a kedze paradajky a paprika su este v zahradke,tak sa mozno niekomu recept prida....

4
porcie
15min minút
príprava
20 min minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Do malej nadoby,ktora znesie zapekanie,dajte fetu,pokrajane rajciny a pokrajane baranie rohy podla chuti,poriadne zalejte olivovym olejom,pridajte oregano a dajte zapiect do rury.Ak sa straaasne ponahlate,mozete pouzit aj mikrovlnku.
  2. Ked je zmes zohriata,vyberte ju z rury a vidlickou ju poriadne podrvte a premiesajte..opat na zaver zapecieme.
  3. Zajedame cerstvym chlebikom,bud ako samostatne letne jedlo(podzimne),alebo ako apetizer pred dalsimi chodmi.