Broskyňové koláče
	        Broskyňové jednohubky (fotorecept)
	        Autor receptu: eruska25
	         
	        
	        Musím sa s týmto fantastickým receptom s vami podeliť. Svieže, nie presladené -  a doslova jednohubky.
| 		  
				  	  
				  	35 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Stačia nám len tieto suroviny, plus práškový cukor na posypanie. Broskyne scedíme a nakrájame na mesiačiky.
 - V mise zmiešame tvaroh s maslom.
 - Pridáme múku a rukami vypracujeme cesto, ktoré hneď preložíme na dosku. Syn ochutnal, vraj mu to nechutí. Počkaj, keď to bude hotové, potom ti bude chutiť.
 - Cesto vyvaľkáme, vykrajujeme kruhy, na  kraj každého kruhu položíme mesiačik broskyne a kruh prehneme na broskyňu.
 - Prenesieme na plech s papierom na pečenie.
 - Upečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C asi 15 minút do zlatistej farby. Keď trošku ochladnú, naše jednohubky posypeme práškovým cukrom. 
 - Synova reakcia: Mami, mala si pravdu, chutia mi.