Komentáre k receptu:
  • dr - fotkaDr 19. marca 2017 o 19:06

    U viac receptov som si všimla, že do kysnutého cesta pridávate aj kypriaci prášok do pečiva. Aký to má význam ?
    @zareaguj
  • dr - fotkaDr 19. marca 2017 o 19:07

    @Violeta myslela som v predošlom komentári nie tvoje recepty, ale všeobecne aj ostatných varecháčov.
    @zareaguj
  • sovka62 - fotkaSovka62 19. marca 2017 o 19:21

    Vyzerajú prudko jedlé, ukladám a vyskúšam.
    Aj ja dávam do kysnutého cesta prášok do pečiva, cesto je oveľa kyprejšie. Kto vyskúša, uverí.
    @zareaguj
  • kukulienka71 - fotkaKukulienka71 19. marca 2017 o 19:30

    Máš ich prekrásne, dnes ráno sme dojedli včerajšie, fakt vynikajúce.
    @zareaguj
  • violeta - fotkaVioleta 19. marca 2017 o 19:40

    @Dr ja som doteraz prášok do pečiva nepridávala, vyskúšala som podľa receptu, ktorý som našla na nete...mám ten s vínnym kameňom. Neviem či je to práškom do pečiva, droždím, alebo bielkami, ale toto cesto je naozaj iné, ako tie ktoré som robila doteraz. Je nadýchané a ľahké, veď niekedy vyskúšaj :)
    Ďakujem za dôveru @sovka62 :)
    @zareaguj
  • violeta - fotkaVioleta 19. marca 2017 o 19:45

    Všimla som si @kukulienka71 , že sme ich piekli zároveň :)
    Včera sa mi nedal recept pridať.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKatkasugar 19. marca 2017 o 21:34

  • používateľ nemá avatarAlina598 19. marca 2017 o 22:08

    @Violeta (19.3.2017 19:45) Skvelý recept, dobre vyzerá a nepochybne aj chutí výborne:-)určite vyskúšam a ďakujem, pridávam 5*
    @zareaguj
  • bubaya - fotkaBubaya 20. marca 2017 o 00:28

    Takéto podobné si kupujem v Rakúsku, sú hriešne dobré a dosť drahé, ale stoja za to. Musím vyskúšať, vyzerajú božsky.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 20. marca 2017 o 07:29

    fantastická dobrota, mňááám *****
    @zareaguj
  • marika9 - fotkaMarika9 20. marca 2017 o 07:41

    Ja som tiež začala asi pred 2 rokmi pridávať prdopeč. Naučila ma to jedna kuchárka zo škôlky, ale dlho som odolávala. Teraz to ľutujem, lebo to cesto je neuveriteľné.
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 20. marca 2017 o 08:24

    No mňam! Uložené a skúsim to aj ja. Vyzerá to neodolateľne dobre 5*
    @zareaguj
  • slavkabis - fotkaSlavkabis 20. marca 2017 o 09:40

    panenka madová ká provokáááááácia ☺ 5*
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 20. marca 2017 o 10:57

    vyzeraju super, ja nedavam prdopec, ale obycajnu sodu bikarbonu, na 1/2 kg cesta 1 KL, to som odkukala od @sovky , ja len neviem, preco sa do plnky dava muka, viem, ze je viac takych rcp, ale akosi mi to do plnky nepasuje, robila som cosi podobne, plnka bol len husty puding a kusky cokolady a bolo to vyborne, ta muka ma nejaku funkciu?
    @zareaguj
  • violeta - fotkaVioleta 20. marca 2017 o 12:03

    Ďakujem Vám, milé varecháčky, za vaše pekné slová :)
    @afataga ja som tiež vlastne použila sódu bikarbónu, lebo ten bezfosfátový prášok do pečiva ju obsahuje + vínny kameň. Plnka je Crème Pâtissière a doňho ide múka alebo aj kukuričná múka a slúži na to, aby sa nesekli žĺtka v horúcom mlieku, myslím, že by sa tam mohol dať aj kukuričný škrob, neskúšala som...
    @zareaguj
  • danda3 - fotkaDanda3 20. marca 2017 o 13:01

    No teda, Deniska, jeden kúsok poprosím zabaliť a poslať, nádhera.
    @zareaguj
  • violeta - fotkaVioleta 20. marca 2017 o 13:19

    @danda3
    Ďakujem Darinka, rada Ťa tu vidím, vymením za Tvoj chutný chia jogurt ;)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarStaflik 20. marca 2017 o 13:38

    Cesto vyzerá výborne :-)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 20. marca 2017 o 16:36

    @Violeta (20.3.2017 12:03)

    vdaka za vysvetlenie, kukurici sa vyhybam ako cert krizu :-)
    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 23. marca 2017 o 08:36

    Je to veľmi lákavé
    @zareaguj
  • zuzanka1367 - fotkaZuzanka1367 24. marca 2017 o 14:23

    Napečené podľa Teba , na cesto som použila 450 g hladkej a 150 hrubej múky, krém som robila zo 4 dcl mlieka a 40 g múky, stačilo bohate... mám ich také XXL, ale to vôbec nevadí. Ten varený žĺtkový krém s múkou mi chutí viac ako pudingový. Ďakujem pekne za recept.


    @zareaguj
  • violeta - fotkaVioleta 24. marca 2017 o 16:05

    Ďakujem @zuzanka 1367 za krásne fotky, som veľmi rada, že sa Ti "briošky" tak vydarili, dúfam, že vám aj chutili ;) Pekný víkend!
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist