Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak fotorecept

afataga - fotkaafataga, 6. mája 2012
Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept)
Foto: afataga

Ako už hovorí názov, je to recept redakcie, ale bez foto. Ja som ho trochu pozmenila a nafotila, nedala som šunku, pridala som cesnak Zobraziť celý popisAko už hovorí názov, je to recept redakcie, ale bez foto. Ja som ho trochu pozmenila a nafotila, nedala som šunku, pridala som cesnak a tymián

6
porcií
20 minút
príprava
70 minút
na 200 °C

Suroviny

6 porcií
6 čl
1 pohár
200 g
200 g
250 ml
4 strúčiky
6 vetvičiek
šalát:




Postup

  1. 1

    Na pekáč som dala papier, aby sa mi mäso neprilepilo, ale netreba, nelepí sa, na papier som uložila plátky mäsa a trochu posolila, na každý plátok som dala 1 čl feferńovej pasty, v mažiari som podrvila asi po 10 guličiek čierneho a bieleho korenia a dala na mäso

    Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Natrafila som na tento feferónkový krém, obsahuje len mleté feferóny a soľ, nič viac, tak som ho kľudne použila

    Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Teraz by podľa pôvodného receptu mala ísť šunka alebo saláma a slanina, ja som si povedala, že slaninu dám až navrch, aby bola opečená, na mäso som dala lečo, nabudúce dám kolieska paradajky

    Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na to som poukladala plátky syra

    Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    A plátky slaniny, medzi mäso som pohodila cesnak kvôli vôni a tymián

    Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Zaliala som smotanou, piekla som zakryté 50 min. na 200°, potom ešte odokryté 20 min. na 230°, potom to vyzeralo takto

    Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Jedli sme so zemiakmi s petržlenovou vňaťou a trochou masla

    Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    a šalátom

    Bravčový ostrý biftek podľa redakcie trochu inak (fotorecept) - obrázok 8

Diskusia k receptu

afataga
@rybarkuchar tak vyskusaj obe varianty a uvidis co ti bude viac chutit, ale isto by to bolo dobre aj bez syra, zas ine
marianne69
paradny fotopostup,si sa s tym vyhrala:-) robievam skoro rovnake az na ten feferonkovy krem,este som ho v obchode nevidela a slaninku nedavam...ale syr a smotanu ano,dcera sa ide utlct po tom....
jarunka
Vyborne jedlo. Ja davam paprikovy krem a davam bud syr alebo smotanu nie oboje. Je to potom trochu ine, ale dobre.
marylan
páči sa mi, je to sýte jedlo, určite si ho vyskúšam, ďakujem
bembo
už som sa tešil,nakoľko mám rád Tvoje recepty,ale pri slovách "lečo,paradajky" som musel proti svojej vôli recept vyškrtnúť z kolonky svojich oľúbených receptov.no čo už.máš tam hodne iných môjmu srdcu blízkych receptov
bembo
@afataga ,ďakujem za radu,a určite vyskúšam aj s paprikou,preto,že tento recept sa mi ináč páči.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia