Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš fotorecept

izabella929 - fotkaIzabella929, 11. februára 2019 15:22
Ďalšie recepty »

Nedeľný obed. Teraz som spojila hovädzie a bravčové mäso s kyslou kapustou so smotanou.

6-7
porcií
60 min
príprava
50 min
na 160 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové a hovädzie mäso som umyla, osušila.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Nakrájala na kocky a pripravila aj cibuľu.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na rajnicu som dala nakrájanú slaninu, pridala som masť, lebo slanina je prerastená mäsom a obsahuje málo tuku, pridala som cibuľu a spolu orestovala.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridala som mäso a spolu podusila.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pridala som mletú červenú papriku a paradajkovú šťavu.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Podliala som vývarom, osolila, okorenila a varila do mäkka.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Keď bolo mäso uvarené, pridala som kyslú kapustu a nechala som ju povariť. Robievam tak, že osobitne dusím kapustu a osobitne mäso a napokon to všetko zmiešam a pridám smotanu. Teraz som to robila inak.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Keď už aj kapusta bola mäkká, v smotane som rozmiešala múku a pridala, opäť som nechala prejsť varom.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Hotový segedínsky guláš.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Podávala som s domácim knedlíkom, ktorý som teraz nerobila, lebo som mala zamrazený, len som ho prihriala. Prajem vám dobrú chuť.

    Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš (fotorecept) - obrázok 10
Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist