Bravčové výpečky na červenom víne (fotorecept)
Autor receptu: afataga
Klasika trochu inak
6-8 porcií |
40 minút príprava |
130 minút na 160 °C |
Postup- Mäso som pokrájala na plátky a každý plátok ešte na 2-3 ks
- Keďže mám nejaké blbé pučidlo na cesnak, kúpila som si takéto malinké strúhadlo že na cesnak a ide na ňom postrúhať dobre a rýchlo, aj sa dobre umýva
- Do pekáča som dala cibuľu, mäso, 6 strúčikov postrúhaného cesnaku, 4 malé som tam dala celé, chilli, soľ, rascu a papriku
- Dala som trochu oleja a poriadne premiešala a podliala vínom
- Piekla som zakryté 100 min. na 160° a potom odokryté 30 min. na 200°, výsledok:
- Príloha: červená kapusta na cibuľovom karameli so soľou, rascou a citr. šťavou a knedľa.
|