Bravčové výpečky na červenom víne (fotorecept)

Autor receptu: afataga

Klasika trochu inak

6-8
porcií
40 minút
príprava
130 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. Mäso som pokrájala na plátky a každý plátok ešte na 2-3 ks
  2. Keďže mám nejaké blbé pučidlo na cesnak, kúpila som si takéto malinké strúhadlo že na cesnak a ide na ňom postrúhať dobre a rýchlo, aj sa dobre umýva
  3. Do pekáča som dala cibuľu, mäso, 6 strúčikov postrúhaného cesnaku, 4 malé som tam dala celé, chilli, soľ, rascu a papriku
  4. Dala som trochu oleja a poriadne premiešala a podliala vínom
  5. Piekla som zakryté 100 min. na 160° a potom odokryté 30 min. na 200°, výsledok:
  6. Príloha: červená kapusta na cibuľovom karameli so soľou, rascou a citr. šťavou a knedľa.