Komentáre k receptu:
  • kvakac - fotkaKvakac 6. apríla 2019 o 09:49

    Pekný recept to je riadna dobrota. Poznám to oplatí sa to urobiť v rúre a v prírode pod pahrebou. Len ma mrzí, že Severoamercká kuchyňa. Totiž toto sme ako chlapci robili pri rieke, obaliť tak isto a vrchný obal blato. Cele sa to dalo do pahreby (nie do ohňa) na hodinu, pre ryby. Bažantí a iné mäso 2 hodiny. Mám to od môjho deda a ten počas života nebol Severnej Amerike. Takže je to aj naša kuchyňa.
    @zareaguj
  • farbuska - fotkaFarbuska 6. apríla 2019 o 18:05

    @Kvakac (6.4.2019 09:49)

    Veru, máš pravdu. U nás niekedy zabalili mäso najprv do žihľavy, potom do alobalu a šup s ním do pahreby.
    @zareaguj
     1x kvakac
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 6. apríla 2019 o 21:30

    Celkom sa mi recept páči....a nešlo by to zabaliť do tej pečiacej priesvitnej fólie? Nemuselo by sa to baliť do toľkých vrstiev....alebo práve to je dôležité, aby sa mäso dobre prepieklo?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarPochlebovac 6. apríla 2019 o 21:55

    6 hodín temperovať rúru na pečenie na 115 stupňov je trochu neekonomické na spotrebu elektrickej energie, pretože má veľké straty. To potom pomalý hrniec v tomto prípade je na použitie najvhodnejší. Netreba obaľovať do papierov a spotreba el.energie je zanedbateľná oproti rúre na pečenie.
    @zareaguj
  • hviera - fotkaHviera 7. apríla 2019 o 18:14

    vyzerá to fakt dobre, aj keď nie som zástanca sušeného cesnaku ani cibule, ani také nemám doma. tak neviem či vynechať, či niečím nahradiť :/
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist