Bravčové srdce s provensálskym korením (fotorecept)

Autor receptu: malydodo

.. toto sme si robievali na chalupe a zároveň je to môj prvý recept na vareche.. a bude ich viac..

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Srdce si nakrájame na rezance..
  2. ..medzitým si pokrájame aj cibuľu a dáme dusiť na olej.. keď cibuľka málinko zosklovatie pridáme lyžičku sušeného zeleru..
  3. ..chvíľku prepražíme a pridáme na rezance nakrájané bravčové srdiečka..
  4. ..orestujeme a necháme podusiť asi 10 minút aby srdiečka pustili šťavu..VODU NEPRIDÁVAME!.. ..otvoríme a pridáme aj provensálske korenie, oregano a mletú červenú papriku.. dusíme asi 15 minút..
  5. ..premiešame a vložíme chilli papričku (bez semienok:))..
  6. .. pridáme horčicu a premiešame..
  7. ..pridáme asi 2 dcl vody.. môžme zahustiť sušenou hlivou ustricovou..
  8. ..podávame s ryžou alebo chlebom..