Bravčové srdce s provensálskym korením (fotorecept)
Autor receptu: malydodo
.. toto sme si robievali na chalupe a zároveň je to môj prvý recept na vareche.. a bude ich viac..
4 porcie |
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Srdce si nakrájame na rezance..
- ..medzitým si pokrájame aj cibuľu a dáme dusiť na olej..
keď cibuľka málinko zosklovatie pridáme lyžičku sušeného zeleru..
- ..chvíľku prepražíme a pridáme na rezance nakrájané bravčové srdiečka..
- ..orestujeme a necháme podusiť asi 10 minút aby srdiečka pustili šťavu..VODU NEPRIDÁVAME!..
..otvoríme a pridáme aj provensálske korenie, oregano a mletú červenú papriku.. dusíme asi 15 minút..
- ..premiešame a vložíme chilli papričku (bez semienok:))..
- .. pridáme horčicu a premiešame..
- ..pridáme asi 2 dcl vody.. môžme zahustiť sušenou hlivou ustricovou..
- ..podávame s ryžou alebo chlebom..