Bravčové špajle s cherry paradajkami a čili omáčkou

Hellmann´s
, 28. júna 2015
Bravčové špajle s cherry paradajkami a čili omáčkou
Foto: Unilever

Leto sa začína, a aký by to bol začiatok bez prvej letnej grilovačky. Grilovanie je synonymom pohody, vône syčiacich pochúťok z roštu, oázy pokoja, Zobraziť celý popisLeto sa začína, a aký by to bol začiatok bez prvej letnej grilovačky. Grilovanie je synonymom pohody, vône syčiacich pochúťok z roštu, oázy pokoja, synonymom posedení s rodinou a priateľmi. Ozajstní gurmáni grilujú vždy, keď sa dá, veď čo ak práve zajtra príde búrka s dažďom...

4-6
porcie
10 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1 čl
4 PL
2 strúčiky
250 - 300 g
 (nemusí byť)




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na väčšie kocky a v miske ho zmiešame s čerstvo mletým korením, posekanými bylinkami, pretlačeným strúčikom cesnaku a olivovým olejom. Necháme v chladničke aspoň cez noc odležať.

  2. 2

    Cherry paradajky popicháme malou grilovacou ihlou alebo špendlíkom a striedavo ich napichujeme spoločne s mäsom na špajle.

  3. 3

    Pripravené špajle upečieme na grile, osolíme, necháme chvíľku oddýchnuť a podávame s grilovacou omáčkou Hellmann‘s s príchuťou Chilli. Kúsky mäsa budú mať ešte zaujímavejšiu chuť, keď ich jemne pokvapkáme čerstvo vytlačenou citrónovou šťavou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia