Bravčové rezne v horčicovom cestíčku

Autor receptu: gulio

Tento recept som našiel jednej staršej kuchárke ale ja som ho ešte trochu upravil a rezne sú naozaj dobré!

Suroviny

Postup

  1. Mäso nakrájame na silnejšie plátky naklepeme a trochu osolíme a okoreníme. Cestíčko si spravíme tak že zmiešame vajíčka,horčicu,červenú papriku a múku ale z múkou opatrne 3 lyžice na začiatok a potom pridávame ďalšiu múku pokým nám cestíčko nezačne tuhnúť, malo by byť trochu tuhšie. Do cestíčka môžeme pridať aj strúhaný syr (eidam) a to podla chuti. Rozpálime si na panvici olej a obalené rezne v ňom z obidvoch strán opečieme (cca 2 min) Takto opečené rezne naukladáme do pekáča kde sme si dali trochu vody(0.3cm) a dolejeme z výpekom a dáme piecť na 200 stupňov na 30-40 min.
  2. Takto upečené rezne sa budú krásne rozpadávať a cestíčko bude dobré. Podávame zo zemiakovou kašou,ryžou alebo opekanými zemiakmi. V recepte sa píše že nesoliť ,ale zdalo sa mi to neslané tak daľšiu várku som osolil a až potom to bolo ono super! Prajem dobru chuť!