Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept)

Autor receptu: jeery

Nenáročný recept pre tých čo v lese nie sú doma,ale majú radi huby.

12
porcií
15 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso porežeme,naklepeme,posolíme a okoreníme.
  2. Mäso opečieme na oleji v hrnci v ktorom budeme variť
  3. Opečené mäso vyberáme do misky a ve výpeku popražíme pokrájanú cibuľu.Do opraženej cibule pridáme pokrájané šampióny a ďalej pražíme.
  4. Popražené šampióny podlejeme vodou a pridáme aj opečené mäso.Varíme 45 nin.
  5. Keď je mäso mäké pridáme zápražku z popraženej múky ktorú rzšľaháme z vodou.Dochutíme pridáme hrubší platok masla a krátko povaríme
  6. Ako prílohu uvaríme ošúpané zemiaky ktoré pomastíme maslom a posypeme posekanú petržlenovú vňaťu.
  7. A je to.Ako pat a Mat.