Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept)
Autor receptu: jeery
Nenáročný recept pre tých čo v lese nie sú doma,ale majú radi huby.
12 porcií |
15 minút príprava |
90 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso porežeme,naklepeme,posolíme a okoreníme.
- Mäso opečieme na oleji v hrnci v ktorom budeme variť
- Opečené mäso vyberáme do misky a ve výpeku popražíme pokrájanú cibuľu.Do opraženej cibule pridáme pokrájané šampióny a ďalej pražíme.
- Popražené šampióny podlejeme vodou a pridáme aj opečené mäso.Varíme 45 nin.
- Keď je mäso mäké pridáme zápražku z popraženej múky ktorú rzšľaháme z vodou.Dochutíme pridáme hrubší platok masla a krátko povaríme
- Ako prílohu uvaríme ošúpané zemiaky ktoré pomastíme maslom a posypeme posekanú petržlenovú vňaťu.
- A je to.Ako pat a Mat.