Bravčové prírodné rezne (fotorecept)
Autor receptu: zabiatko66
Nevedela som čo tak na rýchlo navariť polovičke na obed tak som si vymyslela takýto
receptík.
2 porcie |
10 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si ingrediencie. Mäsko umyjeme nakrájame na plátky, okoreníme, osolíme a vyklepeme.
- Cibuľku udusíme na oleji do zlatista. Vyklepané razne opražíme s každej strany na cibuľke a potom zalejeme vodou. Dáme vegetu, pretlačený cesnak a dusíme. Potom pridáme trošku sójovej omáčky. Všetky koreniny dávame podľa vlastnej chuti. Dusíme do mäkka.
- Keď je mäso mäkké pridáme mrazenú zeleninu FINDUS. Ja som použila činsku zmes a už len necháme prevrieť 3 -4 min. a odstavíme.
- Do hrnca nalejeme vody. Pridáme soľ a necháme zovrieť. Do horúcej vody pridáme makaróny a 1/2 čajovej lyžičky kurkumy. Cestoviny varíme 10 min.
- Uvarené cestoviny premyjeme studenou vodou a scedíme. Môžeme podávať obed.
Dobrú chuť.