Bravčové prírodné rezne (fotorecept)

Autor receptu: zabiatko66

Nevedela som čo tak na rýchlo navariť polovičke na obed tak som si vymyslela takýto receptík.

2
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si ingrediencie. Mäsko umyjeme nakrájame na plátky, okoreníme, osolíme a vyklepeme.
  2. Cibuľku udusíme na oleji do zlatista. Vyklepané razne opražíme s každej strany na cibuľke a potom zalejeme vodou. Dáme vegetu, pretlačený cesnak a dusíme. Potom pridáme trošku sójovej omáčky. Všetky koreniny dávame podľa vlastnej chuti. Dusíme do mäkka.
  3. Keď je mäso mäkké pridáme mrazenú zeleninu FINDUS. Ja som použila činsku zmes a už len necháme prevrieť 3 -4 min. a odstavíme.
  4. Do hrnca nalejeme vody. Pridáme soľ a necháme zovrieť. Do horúcej vody pridáme makaróny a 1/2 čajovej lyžičky kurkumy. Cestoviny varíme 10 min.
  5. Uvarené cestoviny premyjeme studenou vodou a scedíme. Môžeme podávať obed. Dobrú chuť.