Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept)

Autor receptu: bibia1

12
porcií
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčové plátky dobre naklepeme, osolíme, okoreníme bazalkou, korením gyros, rozmarínom z oboch strán
  2. Jednu stranu, vnútornú natrieme ešte francúzskou horčicou.
  3. Pripravíme si plnku z prísad: Všetky suroviny nakrájame nadrobno a zmiešame s horčicou.
  4. Na horčicové plátky poukladáme slaninku a navrstvíme plnku,
  5. stočíme do rolád,
  6. zavinieme do potravinárskej fólie a uložíme na dosku varného hrnca.
  7. Parný hrniec pripravíme na varenie, nastavíme 60 min. na časovači a dáme "pariť".
  8. 30 min. pred dokončením pridáme zemiaky nakrájané na štvrťky, osolené a posypané korením na grilovanú zeleninu. Zaznie gong a môžeme podávať, dobrú chuť.