Bravčové na prírodno s duseným špenátom a pečeným banánom

Autor receptu: dorenika

Nekriticky milujem kombináciu slaného a sladkého to preto banán a mäso :)

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rezne si umyjeme a z oboch strán potrieme korením,soľou a cesnakom roztlačenám v troche masla. Krátko opražíme z oboch strán a keď je mäso zatiahnuté tak prikrijeme pokličkou a necháme udusiť pár minút.
  2. Na panvici kde sme robili mäso dáme ohriať maslo a v nom zľahka opečieme cesnak nakrájaný na plátočky.Pridáme špenát,soľ a čierne korenie a prikrijeme pokličou dáme mimo šporáku na cca 2-3 min aby sa sparila bol mäkký.
  3. Na troche masla opečieme z oboch strán banány a presunieme do malého pekáčiku kde ich posypeme cukrom a dáme piecť na 220 stupnov na 5 min.