Bravčové mäso so zeleninou na ázijský spôsob stir - fry

shelley2mmm - bez fotkyshelley2mmm, 21. októbra 2010

Recept je z www.taste.com.au

4
porcie
10 minút
príprava
10 - 12 minút
tepelná úprava

Suroviny

4  PL
2 PL
2 PL
1 (ja som dala 3) PL , (moze byt aj olivovy)
1 PL, alebo cerstvy struhany
300 g, nakrajane na tenke pasiky
1 ks, menšia nakrajana na pasiky
1 - 2 ks, mäsitá nakrajana na pasiky
150 g, cely nakrajany na kocky
1 zvazok, nakrajana na male kusky - mlada brokolica krizena s cinskou brokolicou
2 PL
1 PL
1 PL
  /aj iny druh - ako priloha




Postup

  1. 1

    V miske zmiesame vyvar, hoi sin a sojovu omacku. Medzitym si vo woku na rozpalenom oleji na dvakrat prudko opecieme maso, kazdu polovicu smazime dve minuty a potom vsetko nechame oddychnut na tanieri.

  2. 2

    Pokial nemame dostatok oleja vo woku, pridame jednu lyzicu a oprazime cibulu 2 minuty, potom pridame broccolini, papriku a mlady hrasok, opat posmazime 2 minuty za obcasneho miesania. Vratime maso naspat, tento raz spolu s rozmiesanou omackou (vyvar, hoi sin a sojova omacka), nechame prejst varom, pridame zazvor, matove listky, chilli omacku a limetkovu stavu.

  3. 3

    Podavame s ryzou basmati. Dobru chut !!!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia